TRENUCI ZA PAMĆENJE IVANA DODIGA: / 'Ovo je sezona kakvu možete poželjeti, ali idemo napraviti korak dalje'

Image
Foto: AFP
9.11.2015.
21:31
AFP
VOYO logo

Tako je Dodig došao do još jednog velikog uspjeha u karijeri.

"Ovo je rezultat koji nam daje samopouzdanje za završni turnir London koji nam je cilj ove godine. Pokušat ćemo ići korak dalje, iako smo svjesni da ćemo morati pružiti jako dobre igre kao što smo pružili u Parizu, izjavio je u ekskluzivnom razgovoru za HRT hrvatski tenisač Ivan Dodig nakon osvajanja titule na Masters 1000 u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tom je pobjedom Melo potvrdio titulu najboljeg igrača svijeta u konkurenciji parova u 2015. do koje je došao igrajući u međuvremenu s Južnoafrikancem Ravenom Klaasenom, s kojim je osvojio naslov u Tokiju i Šangaju, te Poljakom Łukaszom Kubotom s kojim je pokorio Beč.

Image
Foto: AFP, MIGUEL MEDINA

Imaju priliku postati najbolji par u 2015.

Dodig je za to vrijeme igrao pojedinačne mečeve te osvajao Challengere u Saint-Rémyju i Brestu. Ovim slavljem, Melo i Dodig su se pomaknuli na treće mjesto na ljestvici parova i uoči posljednjeg turnira sezone u londonskoj O2 Areni približili se na samo 145 bodova braći Bobu i Mike Bryanu, te imaju mogućnost završiti sezonu kao najbolji par u 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nam je najbolja sezona. Osvojili smo Grand Slam što je bio glavni cilj u ovoj sezoni, osvojili smo još jedan Masters, Marcelo je završio godinu kao prvi igrač svijeta, a ja sam još u igri da budem drugi. Sve u svemu, sezona kakvu možete poželjeti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo