TESTIRANA CIJELA ĐOKOVIĆEVA OBITELJ: / Stigli nalazi djece i roditelja, njegov brat rastužio BiH

Image
Foto: Dino Stanin/PixSell
Image
Foto: Dino Stanin/PixSell

Preostala dva turnira neće se održati

23.6.2020.
14:46
Dino Stanin/PixSell
VOYO logo

Prvi tenisač svijeta NovakĐoković zaražen je koronavirusom. Đoković je poslije otkazivanja finala turnira u Zadru zbog činjenice da je Grigor Dimitrov zaražen novim koronavirusom, stigao u Beograd gdje je odmah testiran. Rezultati su pokazali da je najbolji tenisač svijeta pozitivan na SARS-CoV-2, baš kao i njegova supruga Jelena. Srećom, njihova djecu, kao i roditelji prvog svjetskog reketa su negativni.

Image
NOVAK ĐOKOVIĆ POZITIVAN NA KORONAVIRUS: /

Napokon objavljeni nalazi najboljeg svjetskog tenisača, zaražena i supruga Jelena

A čim je objavljena informacija o Đokoviću, stigla je i ona o otkazivanju Adria Toura. To znači da se preostala dva natjecanja u Banjoj Luci i Sarajevu neće održati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od Banje Luke i Sarajeva

"Izuzetno nam je žao što moramo prekinuti organizaciju teniskih turnira u Banjoj Luci i Sarajevu. Radovali smo se da publika koja dugo godina čeka vrhunske asove, konačno vidi uživo Novaka Đokovića i druge tenisače, kao i da igranjem u ovim gradovima omogućimo promociju sporta i financijsku podršku lokalnim igračima. Nažalost, zbog svih događaja posljednjih dana donijeli smo odluku da je sada najvažnije da se epidemiološka situacija stabilizira, kao i da se svi oporave", izjavio je direktor turnira Đorđe Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo se svim sudionicima iz Teniskog saveza Republike Srpske, grada Sarajeva, svima koji su prethodnih dana vrijedno radili na pripremi ovih događaja. Cijenimo to i ostajemo prijatelji, a nadamo se da ćemo našu ideju provesti u djelo, čim se za to steknu uvjeti", naglasio je Đoković.

"Ostajemo sada usmjereni na podršku svima onima koji su inficirani Covid-19 virusom sa željom da se što prije oporave", istaknuli su pak iz organizacijskog odbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve najnovije vijesti o koronavirusu možete pratiti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo