TENISKA ZVIJEZDA NA ŽESTOKOM UDARU JAVNOSTI ZBOG PONAŠANJA: / 'Odvratno je to što je napravio, on je sramota za tenis i cijeli sport'

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Fernando Verdasco na žestokom je udaru javnosti

2.10.2018.
10:53
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Španjolski tenisač Fernando Verdasco, trenutačno 28. igrač ATP ljestvice, neugodno je iznenadio teniski svijet svojim ponašanjem na završenom ATP turniru u kineskom Shenzhenu. Naime, za vrijeme njegova polufinalnog meča protiv Japanca Nishioke, koji je izgubio, izderao se na dječaka koji skuplja loptice.

SLAVNI ŠPANJOLAC SRAMOTNIM POTEZOM RAZBJESNIO FANOVE: Javno ga prozvala i majka bivšeg broja jedan

Iživcirani Španjolac

Španjolac je bio vidno iživciran zbog svoje loše igre i rezultata te svoju frustraciju istresao na nedužnom dječaku, što je izazvalo osudu javnosti. Jedan od komentara je i taj da je Verdasco sramota za tenis i cijeli sport...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RT Sport javlja kako je Španjolac eksplodirao na dječaka jer je bio prespor...

"Španjolac je na udaru javnosti: 'Odvratno', naslov je teksta u spomenutom mediju u kojem se bave društvenim mrežama i kritikama na Verdascovo ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fernando Verdasco izderao se na dječaka koji skuplja loptice zato što je bio prespor kad mu je donosio ručnik, njegovo ponašanje je odvratno", jedan je komentar na Twitteru...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna se pratiteljica tenisa nadovezala na komentar Judy Murray, majke Andyja Murrayja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odvratno ponašanje Verdasca. Uvijek sam se čudila zašto dječaci uopće i moraju nositi znojne ručnike. Nema nikakvog razloga da si igrači sami ne odu po njega".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nulta tolerancija za zlostavljanje dječaka koji skupljaju loptice'

Cijeli je slučaj posebno osjetljiv zbog toga što se radi o dječaku...

"Trebala bi biti nulta tolerancija za zlostavljanje dječaka koji skupljaju loptice. Igrači bi trebali zbog takvih reakcija biti kažnjeni. Oni su djeca i kao takva bi trebala biti zaštićena. Vrijeme je da si igrači sami idu po svoje odvratno znojne ručnike".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Britanski tabloid Telegraph piše o njegovoj povijesti ispada:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Verdasco ima povijest lošeg ponašanja, uključujući istresanja svojih frustracija na volonteru u Hamburgu ranije ove godine, bacajući ručnik na zemlju ispred dječaka s lopticom", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Frustraciju istresao na nedužnom dječaku

Što se točno dogodilo? Dakle, nervozni Verdasco u jednom je trenutku zatražio ručnik da se obriše, a dječak je trčeći došao do njega i dodao mu ga. Iako su prošle svega tri sekunde od trenutka kada je zatražio ručnik dok mu je mališan isti predao u ruke, Verdaco je počeo vikati na njega i rukama gestikulirao da mora biti brži. Španjolac je bio vidno iživiciran zbog svoje loše igre i rezultata te svoju frustraciju istresao na nedužnom dječaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo