VIDEO: / SVJETSKA SENZACIJA DANA! Borna Ćorić pomeo Andyja Murraya

Senzacija na ATP-u u Dubaiju. Mladi hrvatski tenisač, 18 - godišnji Borna Ćorić, u četvrtfinalnom meču je pomeo velikog škotskog tenisača i trećeg igrača svijeta Andya Murraya, sa 6:1, 6:3.

26.2.2015.
13:22
VOYO logo

BORNA ĆORIĆ (HRV) - Andy Murray (VB/3) 6-1, 6-3 Borna Ćorić rastura na ATP-u u Dubaiju. !Naime, hrvatska teniska senzacija slavila je nad Andyjem Murrayem sa 6:1 6:3, tako kreiravši svjetsku senzaciju dana.

Hrvatska tinejdžerska senzacija, kako mu strani mediji vole tepati, pomela je Murraya u prvom setu sa čudesnih 6:1. Tako je Borna od rezultata 1:1 osvojio velikih pet gemova za redom, i to onako, bez pardona, moćno, bahato, kao da igra sa nekim prosječnim tenisačem, a ne s nekim koji spada u sam vrh svjetskog tenisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu je škotski tenisač zaigrao nešto bolje i ozbiljnije, ali sve to nije bilo dovoljno za razigranog Hrvata koji je ponovno oduševio. Ključni trenutak u drugom setu se dogodio kod rezultata 3:2 za Ćorića, kada je Hrvat breaknuo Murraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim rezultatom Borna je ponovio najbolji rezultat u svojoj karijeri, a to je polufinale turnira iz ATP 500 serije krajem prošle godine u Baselu. Također, osvetio se Murrayu za poraz 2013. godine iz Davis Cupa.

Tako Borna u polufinalu ATP-a u Dubaiju ide na velikog Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova senzacionalna teniska priča ima i svoju uvertiru. Naime, još prije nekoliko dana najbolji tenisač svijeta Novak Đoković je u jednom svom intervjuu kazao kako ga Ćorić podsjeća na njega u mladim danima.

Sada vam je jasno što je s tim mislio. Mladi Zagrepčanin igra sjajan tenis u posljednjih sedam mjeseci, a i prije je pokazivao veliki talent. Stoga, jedva čekamo sutra njegov meč protiv slavnog Švicarca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo