'Svim srpskim navijačima plaćam besplatni ručak!'

Drugi tenisač svijeta Novak Đoković zbog problema s koljenom ne nastupa na ATP turniru u Monte Carlu, no obećao je svim srpskim navijačima koji se tamo zateknu besplatni ručak na plaži.

12.4.2011.
10:40
VOYO logo

Novak Đoković, jedan od najzabavnijih svjetskih tenisača, je nenastupanje na turniru u Monte Carlu iskoristio za mali odmor s djevojkom te je pozvao sve navijače srpskih tenisača na besplatan ručak na plažu:

"Svi srpski ljubitelji tenisa koji su došli pratiti turnir i podržavaju Viktora Troickog i Janka Tipsarevića dobrodošli su na plažu u restoran La Spiaggia na besplatan obrok od 11.30 do 15.30. P.S. Nije šala", napisao je Đoković na svojem Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković se voli družiti sa svojim navijačima, a zbog njega su u Monte Carlo doputovale i mlade Francuskinje koje su nakon susreta ostale oduševljene, kao i on:

"Ja imam najbolje navijače na svijetu! Hvala vam što ste doputovale čak iz Lillea kako biste me upoznale", napisao je Đoković i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao što možete vidjeti, dobio sam potpuno autentičan poklon, čovječuljka koji igra tenis na krilima aviona", pohvalila se srpska zvijezda poklonom koji će ga podsjećati na nedavno snimljenu reklamu u kojoj igra tenis na krilima zrakoplova.

Vezani članci:

arti-201104100061006 arti-201103150374006 arti-201103220450006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo