Svaka čast: Razbila ju uz ovako bolnu grimasu

Nastup Serene Williams na skorašnjem Australian Openu, prvom Grand Slam turniru godine, došao je u pitanje nakon što je ozlijedila lijevi gležanj u osmini finala WTA turnira u Brisbaneu.

4.1.2012.
10:35
VOYO logo

Unatoč tome, američka je tenisačica uspjela završiti meč i pobijediti Srpkinju Bojanu Jovanovski sa 6:2, 6:4. Osvajačica 13 Grand Slam naslova servirala je za pobjedu kod 5:3 u drugom setu kad je iskrenula gležanj i srušila se na tlo s bolnom grimasom. Ostala je ležeti nekoliko minuta dok su joj liječnici ukazivali pomoć.

Naposljetku je ipak odlučila završiti meč. Izgubila je svoj servis, ali je napravila break već u sljedećem gemu i izborila pobjedu premda je cijelo vrijeme šepala. U četvrtfinalu bi trebala igrati protiv Slovakinje Daniele Hantuchove, ali je njezin nastup pod upitnikom, baš kao i onaj na Australian Openu. "Razmišljam pozitivno, ali moram obaviti preglede koji će utvrditi težinu ozljede. Vidjet ću kako ću se osjećati kad se probudim u četvrtak", poručila je 30-godišnja Serena. Aktualna pobjednica US Opena Samantha Stosur završila je svoj nastup u Brisbaneu u osmini finala. Pobijedila ju je Čehinja Iveta Benešova sa 6:4, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo