Prokletstvo i dalje traje: To je debakl gori od Čilićevog!

Švicarski tenisač Roger Federer pobijedio je u zadnjem dvoboju B skupine ATP mastersa u Londonu Britanca Andya Murraya s 6:0, 6:1, a tim je rezultatom polufinale izborio Japanac Kei Nishikori.

14.11.2014.
9:49
VOYO logo

Federer je za samo 55 minuta "demolirao" iznimno neraspoloženog Murraya, kome je za prolaz u polufinale trebala pobjeda od 2:0 u setovima. No, umjesto trijumfa, Murray je doživio pravu katastrofu, izgubio je čak 11 gemova u nizu i tek se kod 5:0 u drugom setu s tim jednim osvojenim gemom spasio "bicikla". U prvom setu je Škot osvojio tek osam poena.

Federer (33) je tako bez poraza osvojio prvo mjesto u skupini, a dalje ide i Nishikori, koji je ranije pobijedio Španjolca Davida Ferrera s 4:6, 6:4, 6:1. Ferrer je kao prva rezerva danas zamijenio Kanađanina Miloša Raonića, koji je nakon dva poraza odustao službeno zbog ozljede mišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, tako se nastavlja 'selfie' prokletstvo. Pred Masters, Tomaš Berdych je opalio selfie na kojem su bili svih osam tenisača. Oni koji su stajali lijevo od njega, Federer, Nishikori, Đoković i Wawrinka su i dalje u borbi za pobjedu, dok oni koji su bili iza Čeha su u - komi. Čilić i Murray su skupljali gemove, a Raonic je - odustao zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo