ŠTO ĆE BITI S ĐOKOVIĆEM NAKON TEŠKOG PORAZA? / Srbin iznenadio izjavama o nastavku karijere i progovorio o mirovini

Image
Foto: Profimedia

Bio je to baš težak poraz za Đokovića posebice zbog toga što je riječ o njegovu velikom rivalu

12.10.2020.
18:05
Profimedia
VOYO logo

Španjolski tenisač Rafael Nadal osvojio je Grand Slam turnir Roland Garros svladavši u finalu u Parizu Srbina Novaka Đokovića s 6-0, 6-2, 7-5 za dva sata i 42 minute igre.

Bio je to baš težak poraz za Đokovića posebice zbog toga što je riječ o njegovu velikom rivalu, a isto tako i zbog toga što mu je sada Nadal pobjegao na tri Grand Slama razlike. Nadal i Roger Federer sada imaju 20. komada, a Đoković je odmah iza njih sa 17. titula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Serbia's Novak Djokovic reacts as he plays against Spain's Rafael Nadal during their men's final tennis match at the Philippe Chatrier court on Day 15 of The Roland Garros 2020 French Open tennis tournament in Paris on October 11, 2020.,Image: 562465441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Planovi za budućnost i ciljevi

Mnogi bi se pokolebali nakon ovakvog rezultata, ali Đoković najavljuje da će sada krenuti još jače u lov na rekord.

"Da mislim da ih ne mogu uloviti, odmah bih otišao u mirovinu. Nastavit ću dalje sve dok imam goriva, sve dok imam ljubavi i želje da se bavim ovim sportom. Jedan poraz, iako je finale Grand Slama, ne može me poremetiti. Dosta sam ja razvio 'čvrstu kožu', kako bi rekli Englezi, ne mogu me poremetiti razne spekulacije i ovakve situacije", rekao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, rekao je i koja su mu dva cilja do kraja karijere. "Najveći ciljevi su mi srušiti rekord po broju tjedana na vrhu ATP ljestvice i Grand Slamovi. Kada srušim prvi rekord onda ću se do kraja fokusirati na Grand Slamove. Naravno da su oni uvijek najvažniji, ali doći će vrijeme u mojoj karijeri kada ću svu koncentraciju posvetiti Slamovima", veli srpski tenisač.

Početkom sljedeće godine Đoković će srušiti Federerov rekord po broju tjedana provedenih na vrhu ATP ljestvice, a onda može loviti Federera i Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo