SKANDAL U REŽIJI SRPSKOG TENISAČA: / 'Je*em vam mater, je*u me cijelu sezonu, ne mogu više'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Srpski tenisač Viktor Troicki ponovno je u centru pažnje svjetske javnosti zbog ispada na terenu.

27.10.2016.
12:15
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Troicki je na startu turnira u Beču igrao protiv neugodnog tenisača iz Južne Afrike Kevina Andersona. Na kraju prvog seta pri vodstvu protivnika 5-4 u gemovima (40-40), srpski tenisač imao je servis za izjednačenje.

SRPSKI TENISAČ ŽESTOKO NAPAO SUCA NAKON PORAZA U WIMBLEDONU: ‘Ti si idiot, najgori si sudac ikad!’

Žučna rasprava

No, tad se dogodila sporna situacija. Anderson je vratio jednu lopticu Troickog iza njega i ona pala negdje oko aut linije. Sudac je dosudio poen za Andersona, ali Srbin se nije s tim složio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Aut, aut, pa pogledaj ovdje. Ej, što radiš? Ma daj...Pa ja uvijek dobijem neke idiote. Ovo je nevjerojatno", kazao je Troicki nakon što je sudac potvrdio poen za Andersona, pokazivajući mu za koliko je loptica bila vani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otišao je do suca i pokušao mu objasniti svoje. Tad je usljedila žučna svađa sa glavnim i linijskim sucem, a zatim i sa osobom zaduženom za organizaciju turnira. Naravno, Troicki je bio toliko dekoncentriran da je izgubio i naredni poen, samim tim i set, pa je onda u potpunosti izgubio živce.

Tricki izgledao bijesno, vikao je na sav glas

"Je*em vam mater više. Pa poludit ću. Ne može više ovako. Je*u me cijelu sezonu, pa ne mogu ovako igrati", vikao je Troicki koji je u tim trenucima izgledao zaista bijesno, pomalo i van kontrole, vikajući na sav glas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga usljedila je i kazna za srpskog predstavnika. Troicki je kažnjen od strane suca poslije toga, ali sve navedeno kao da ga je motiviralo i na kraju je slavio sa 4-6, 7-5, 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo