U ŠOKU SU / Srpski portali bruje o susretu Đokovića i Nadala u Rimu: 'Potpuno neočekivana scena u Italiji'

Image
Foto: Screenshot SK

Lako je moguće da će dvojac odmjeriti snage na ovom turniru

10.5.2022.
10:23
Screenshot SK
VOYO logo

Dan nakon što je ostvario svoju prvu pobjedu u dvobojima s Rafaelom Nadalom, nova španjolska teniska senzacija, 19-godišnji Carlos Alcaraz u epskom je dvoboju sa 6-7 (5), 7-5, 7-6 (5) svladao prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i plasirao se u finale turnira Masters 1000 serije u Madridu, kojeg je kasnije i osvojio pobjedom nad Alexanderom Zverevom.

Image
TKO JE NOVO TENISKO ČUDO? /

Prvi turnir osvojio je u Hrvatskoj, s 19 godina ispisao je povijest, a mnogi ga nazivaju hibridom Đokovića i Nadala

Image
TKO JE NOVO TENISKO ČUDO? /

Prvi turnir osvojio je u Hrvatskoj, s 19 godina ispisao je povijest, a mnogi ga nazivaju hibridom Đokovića i Nadala

Nadal i Đoković su se poslije Madrida preselili u Rim, dok je Alcaraz odlučio preskočiti taj turnir. A od tamo je stigla zanimljiva snimka s treninga, koja je pogotovo odjeknula srpskim portalima. Naime, bliski susret Đokovića i Nadala došao je pod povećalo tamošnje javnosti,. Kurir tako piše o nikad hladnijem pozdravu ove dvojice teniskih velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se dogodilo s prijateljstvom Noleta i Rafe?", glasi naslov na tom portalu koji nadalje piše:

Image
Foto: Profimedia

"Potpuno neočekivana scena u Italiji. Rafeal Nadal izuzetno hladno se pozdravio s Novakom Đokovićem u Rimu! Španjolski tenisač pružio je samo kratko ruku Noletu i nastavio svojim putem. Krajnje čudno i neobično za tenisače koji se poznaju i dijele megdane već duže od desetljeća. Mnogima je zasmetao taj gest Nadala. Scena iz Rima podgrijala je priče o tome da nema više prijateljstva između Noleta i Rafe", navodi Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte pozdrav Novaka i Rafe o kojem priča teniski svet: Je li ovo dokaz da nisu prijatelji?", naslov je na Telegrafu.

"Đoković se pozdravio i s Tsitsipasom i Nadalom, a dojam je da je to puno srdačnije bilo kada je pozdravio Tsitsipasa , dok je pozdrav s Nadalom djelovao hladno i profesionalno. Mnogi su se na društvenim mrežama zapitali je li ovo dokaz da Nadal i Đoković zapravo nisu prijatelji i da nisu u najboljim odnosima. Obostrano poštovanje nesumnjivo postoji, ali komentari koje je Nadal uputio dok je Novak bio u problemu i dijametralno suprotni stavovi po pitanju cijepljenja vjerojatno su donekle donijeli zahlađenje odnosa velikih rivala", piše Telegraf.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci koju možete pogledati OVDJE pogledajte kako je izgledao susret teniskih ikona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo