SPREMAN NA SKOK: / Dokovic nakon trijumfa protiv Hrvatske otkrio suludi plan!

Srpski tenisaci ekspresno su osigurali prolaz u cetvrtfinale Davis Cupa.

7.3.2015.
20:09
VOYO logo

Srbija je prvi i zasad jedini put osvojila Davis Cup 2010. godine i tada su se svi igraci osisali na 'nulericu'. Iako su tek u cetvrtfinalu, srpske je novinare zanimalo sto ce napraviti ove godine ako ponovno uzmu popularnu 'salataru'.

Troicki smislja, on je zaduzen za to, uvijek ima neke ideje. Bit ce neki ’'space shuttle'. Daj boze da osvojimo", izjavio je srpski izbornik Bogdan Obradovic, a onda se nadovezao uvijek za salu spreman najbolji svjetski tenisac Novak Dokovic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Padobran je ideja, ako osvojimo", ispalio je popularni Nole.

Dokovic je, inace, u subotnjem mecu parova s Nenadom Zimonjicem deklasirao hrvatsku kombinaciju Marin Draganja - Franko Skugor sa 6:3, 6:4, 6:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tesko je zamisliti bolji par od Dokovica, prvog na svijetu u pojedinacnoj, i Zimonjica, cetvrtog na svijetu u konkurenciji parova. Dokovic je vrlo sposoban na reternu, a Zimonjic se na mrezi postavi kako treba. Rade ogroman pritisak gotovo u svim segmentima, tako da mi nismo nasli rjesenje kako pritisnuti njih“, rekao je Draganja.

Hrvatska ce tako u rujnu igrati za ostanak u elitnom rangu Davis Cupa, a ime sljedeceg suparnika doznat ce tek u srpnju. Uz Hrvatsku, u bubnju ce biti i preostalih sedam porazenih reprezentacija u prvom kolu Svjetske skupine, a u ovom trenutku zna se da je to Njemacka, te osam reprezentacija iz zonskih natjecanja u Prvoj grupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadamo se da cemo imati dobar zdrijeb, da necemo dobiti najtezeg moguceg suparnika, kako nam se cesto dogadalo. Bilo bi dobro da budemo domacini i da nam se jednom odazovu svi igraci koje pozovem, pa da imamo laksi mec", istaknuo je hrvatski izbornik Zeljko Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo