OGLAS

SKANDALOZNE IZJAVE NEKADA NAJBOLJEG IGRAČA SVIJETA: / Optužio ATP za zataškavanje dopinga - 'Uhvatili su ga četiri puta i prešutili'

Image
Foto: Profimedia

Čileanac tvrdi kako je ATP pomagao američkim teniskim legendama pri zataškavanju njihovih slučajeva

18.2.2020.
21:30
Profimedia
VOYO logo

Nekada najbolji tenisač svijeta, Čileanas Marcelo Rios, izašao je s podosta teškim optužbama na račun ATP-a, te dvaju teniskih legendi Amerikanaca, Andrea Agassija i Petea Samprasa.

Čileanac tvrdi kako je ATP pomagao američkim teniskim legendama pri zataškavanju njihovih slučajeva s dopingom. Obrušio se posebno na Andrea Agassija. "ATP je najveće sr*nje koje postoji. Uhvatili su Agassija četiri puta i sve su zataškali, zato što je to bio Agassi i jer bi inače tenis propao. Sve je to veliko sr*nje", rekao je Rios, čije riječi prenosi Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marcelo Rios of Chile returns against Andre Agassi of the United States during an exhibition match against 30 March 2007 in Santiago., Image: 20726074, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MARTIN BERNETTI / AFP / Profimedia

Uvjeren je kako je u njegovo vrijeme ATP bio naklonjen tenisačima koji su bili specijalisti za tvrde i brze podloge.

"Pobjede na Mastersu su uvijek bile lake za Petea Samprasa. S Bruguerom sam razgovarao kako bi se podloga trebala mijenjati svake godine. Uvijek smo razgovarali o istim stvarima i problemima, ali su naši prijedlozi odbačeni jer smo Južnoamerikanci", izjavio je Rios.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo