HRVATSKA LEGENDA BRANI SRBINA / 'Pa Ivanišević i Safin su lomili rekete...'

Bivši hrvatski tenisač Ivan Ljubičić stao je u obranu najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića.

9.4.2015.
6:41
VOYO logo

Zbog te svoje neprimjerene reakcije Đoković je dobio i brojne kritike navijača, a hrvatski mediji dosta su s kritičkim tonovima pisali o tom ispadu. No, bivši broj tri na svijetu Ljubičić stao je u obranu aktualnog teniskog broja jedan.

"Bilo je slučajno. Nije Nole htio preplašiti dječaka. Kritike su definitivno pretjerane i bezrazložne. Mnogo tenisača viče na terenu, a malo tko se od njih ispričao kao što je to Novak učinio. Korektno od njega", rekao je 36-godišnji Ljubičić koji sada trenira kanadskog tenisača Miloša Raonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubo je pohvalio Đokovića i istaknuo njegovu veliku sportsku veličinu. zanimljivo, ali upravo je Ljubo "popljuvao" Đokovića kazavši kako srpski tenisač igra dosadan tenis.

"Ljudi žele napraviti neki slučaj ni od čega, a to svakako nije Novakov problem. Poznajem ga, pravi je sportaš", dodao je Ljubičić, čije riječi prenosi srpski Kurir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski teniski as objasnio je speicifičnost koju tenis nosi, odnosno, što se sve dogodi u velikim mečevima kada je o ovom sportu riječ...

"Znam kako je kada si sam na terenu protiv velikih rivala. Goriš iznutra, nastojiš izbaciti negativnu energiju, nastojiš održati koncetraciju. Neki mrmljaju, drugi lome rekete kao što su to činili Ivanišević i Safin, a sve je to ljudski", zaključio je Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo