PUKLA LJUBAV: / Đoković i Becker raskinuli suradnju. Razlog - 'životni trener' srpskog tenisača?

Image

Legendarni njemački tenisač Boris Becker više nije trener Novaka Đokovića, potvrdio je Srbin putem profila na Facebooku.

6.12.2016.
21:35
VOYO logo

U ukupnoj brojci nalazi se i šest naslova s turnira Grand Slam kategorije - dva Australian Opena, dva Wimbledona, US Open i ovogodišnji, za Srbina premijerni naslov na pariškoj zemlji Roland Garrosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon tri veoma uspješne godine Boris Becker i ja smo zajednički odlučili završiti suradnju. Ciljevi koje smo tada postavili ispunjeni su u potpunosti, i ja mu se zahvaljujem na suradnji, timskom radu, predanosti i posvećenosti. Sa druge strane, moji profesionalni planovi sada su usmjereni prije svega da održim ne samo dobru razinu igre, nego i da napravim dobar raspored i nove ciljeve i u tom ću smislu donositi i sve sljedeće odluke", potvrdio je Đoković.

Njemački mediji sugeriraju da je do raskida suradnje došlo zbog španjolskog psihoterapeuta i psihologa, 'životnog trenera' Pepea Imaza. Becker je navodno bio nezadovoljan načinom na koji njegova 'ljubav i mir' psihologija utječe na Đokovića te mu je i dao ultimatum da ga se riješi ili slijedi raskid suradnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo