NISU HTJELI ODGOVORITI / Presica obitelji Đoković prekinuta nakon neugodnog pitanja novinarke, odmah su pustili pjesmu

Image
Foto: Screenshot

Već nekoliko dana traju prosvjedi u Srbiji, kako bi se pružila podrška Novaku Đokoviću koji je bio u pritvoru u Australiji

10.1.2022.
14:14
Screenshot
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković dobio je danas vizu za boravak u Australiji. Članovi njegove obitelji obratili su se medijima u ponedjeljak poslijepodne nakon neprospavane noći.

Na kraju presice dogodila se jedna zanimljiva situacija. Naime, strana novinarka postavila je pitanje o činjenici da je Novak 16. prosinca saznao da je pozitivan na koronavirus, ali da se i dalje kretao bez mjera zaštite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
JAVIO SE NOVAK /

Đoković odmah objavio fotografiju s Ivaniševićem iz Australije i poslao znakovitu poruku

Image
JAVIO SE NOVAK /

Đoković odmah objavio fotografiju s Ivaniševićem iz Australije i poslao znakovitu poruku

Novakov brat Đorđe u tom je trenutku rekao da je konferencija za medije završena te su članovi obitelji Đoković ustali dok je svirala srpska domoljubna pjesma.

Što je sve rečeno na presici, pročitajte u nastavku teksta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijek konferencije za medije:

14:42 - Srđan Đoković: "Oni ne shvaćaju što su učinili. Osvojit će još 10 Grand Slamova. On je super. On ima toliku mentalnu snagu da ga ovo nije poremetilo. On jedva čeka 17. siječnja da počne turnir."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14:40 - Đorđe Đoković: "Novak se javio iz Rod Laver arene i izgleda spreman. Mi smo daleko od njega, ali dajemo mu podršku na sve načine na koje možemo."

14:27 - Srđan Đoković: "Novak je uvijek svima pomagao, uvijek je sa svima bio dobar. Ali on je iz male i siromašne zemlje i moćnicima se nije svidjelo to što je on najbolji u njihovu buržujskom sportu. On je pričekan na aerodromu i sva prava su mu oduzeta. Ponudili su mu da potpiše da se odriče vize i da ga deportiraju. Ali on to nije htio. Nisu mu dali kontakt s njegovim prijateljima, odvjetnicima, čak su mu uzeli i telefon. Stupio je u kontakt sa svojim pravnicima i oni su spremili sjajnu obranu. Ovo je velika pobjeda njega, naše obitelji i cijelog slobodarskog svijeta. Pružili su mu podršku čak i oni koji to nisu radili kroz njegovu karijeru. Novak je sunce. Svjetsko, ne samo srpsko. On je oličenje dobrote."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14:21 - Oglasili su se i Novakova majka i stric. Rekli su da je ovo Novakova pobjeda koja je veća i od Grand Slama.

14:18 - "Novak je bio na terenu, Novak je danas trenirao. On je najbolji tenisač svih vremena i tenis je ono čime se trenutno bavi. Nema nikakve loše namjere", rekao je Đorđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

14:15 - Dorđe Đoković, Novakov brat, zahvalio je sucu Kellyju koji je donio odluku da se Novaku odobri viza. Zahvalio se i svima koji su podržali Novaka na ulicama u Australiji i u Srbiji. Zahvalio se i svima koji su prenosili ovaj slučaj.

14:10 - Srđan Đoković, Novakov otac: "Ovo je dan kada se slavi pobjeda Novaka Đokovića."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Australian Open pratite na Eurosportu u sklopu PLAY Premium paketa.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo