PREMIJERNI NASTUP ZA ZABORAV / Ćorić zaustavljen već na startu jakog turnira

Hrvatski tenisač Borna Ćorić poražen je u 1. kolu turnira Masters 1000 serije u Monte Carlu od Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova sa 7-5, 5-7, 6-2 nakon dva sata i 12 minuta borbe.

13.4.2015.
15:40
VOYO logo

U svom premijernom nastupu na Monte Carlo Mastersu i u prvom dvoboju protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, Borna Ćorić je dvaput hvatao break zaostatka (2-4, 4-5), ali ga je gubitak servisa u 11. gemu stajao gubitka prvog seta.

Ćorić je bolje započeo drugi set, otvorio ga breakom za vodstvo 2-0, ali kao što je to bio slučaj i u prvom setu, Zagrepčanin je odmah dopustio Ukrajincu da vrati izgubljeno već u trećem gemu. No, uspio je breakom u 12. gemu odvesti meč u treći set.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, 18-godišnji hrvatski Davis Cup reprezentativac je i u trećem setu dvaput izgubio gemove na početnom udarcu te propustio svih sedam break-lopti, tri u četvrtom i još četiri u šestom gemu, što ga je odvelo u poraz.

Dolgopolov je bio znatno agresivniji i meč završio sa 48 izravnih poena, čak 30 više od Ćorića, koji je manje griješio (28 neforsiranih pogrešaka prema 45 Dolgopolova), ali mu to nije donijelo pobjedu nad iskusnijim 26-godišnjim Ukrajincem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom kolu turnira parova Marin Draganja i Finac Henri Kontinen poraženi su od bugarsko-bjeloruske kombinacije, Grigora Dimitrova i Maksa Mirnjija, sa 1-6, 3-6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo