Nadal bez muke u finale / Polufinale ATP-a Acapulco: Čilić bez šansi protiv Nadala, Španjolac je uvjerljivo slavio

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U svom 14. meču na ATP-u u Acapulcu Nadal je ostvario 14. pobjedu, bez izgubljenog seta na turniru

4.3.2017.
10:20
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Marin Čilić u petom međusobnom susretu nije uspio doći do druge pobjede protiv Rafe Nadala, Španjolac je uvjerljivo slavio i osigurao nastup u finalu Acapulca gdje ga čeka Amerikanac Sam Querrey, piše Sportnet.hr

U petom međusobnom susretu Rafael Nadal nije ostavio ni trunke šansi najboljem hrvatskom tenisaču Marinu Čiliću. U svom 14. meču na ATP-u u Acapulcu Nadal je ostvario 14. pobjedu, još uvijek nije izgubio niti jedan set na ovom turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sat i 24 minute bile su dovoljne Nadalu za plasman u finale Acapulca i četvrtu pobjedu protiv Čilića na ATP Touru. Po dvije break prilike iskoristio je u svakom setu i s konačnih 6:1, 6:2 prošao u finale.

Uraganski je u prvom setu Nadal došao do 5:0, previše je griješio Čilić, a svoje break-prilike nije koristio, siguran je u ključnim trenucima bio Nadal. Ništa drugačije nije bilo u drugom setu, Nadal lako dolazi do uvjerljive prednosti. Marin nije mogao previše sa samo 49 posto prvog servisa i 61 posto osvojenih poena na prvom servisu. Na drugom je osvajao mizernih 38 posto poena, lagana pobjeda Nadala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram igrati dobro kako bih pobijedio igrače poput Marina, vrlo sam zadovoljan nastupom. Sretan sam jer sam fokusiran u ključnim trenucima, spašavao sam break-lopte dobrim udarcima. Uživam u atmosferi ovdje, odlično je biti u finalu. Sam (Querrey) igra odlično, pobijedio je Goffina i Thiema, ući će u finalni meč s puno samopouzdanja", rekao je Nadal nakon pobjede nad Čilićem.

ATP Acapulco, polufinale:
Rafael Nadal (ŠPA, 2) - Marin Čilić (HRV, 3) 6:1, 6:2
Sam Querrey (SAD) - Nick Kyrgios (AUS, 6) 3:6, 6:1, 7:5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na Sportnet.rtl.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo