Poklonite se Federeru: Ovakvo šamarnje će se dugo pamtiti

Australski tenisač James Duckworth vjerojatno će htjeti zauvijek zaboraviti ovaj petak. Zaigrao je protiv Rogera Federera u četvrtfinalu ATP turniru u Brisbaneu i teško nastradao.

9.1.2015.
11:43
VOYO logo

Uspio je osvojiti jedan gem, samo jedan, završilo je 6:0, 6:1 za Švicarca koji ga je rastavio 'na proste faktore'. Duckworth je dosad izbacio Simona i Nieminena na putu do četvrtfinala, te su se domaći navijači nadali kako bi mogao i ugroziti legendu.

Pogotovo jer je u prošlom kolu Federer drhtao protiv još jednog Australca - Millmana. Jedva je nakon tri seta prošao u četvrtfinale i onda sad suparniku dozvolio tek 17 poena u cijelom meču. Igra mačke i miša je trajala samo 39 minuta, Federer se vjerojatno duže zagrijavao za ovaj meč, a Duckworth se upisao vjerojatno u teniske anale. Nije imao niti jedan 'winner' tijekom meča. Federer ih je, za usporedbu, sakupio čak 24.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rogera u polufinalu čeka mnogo ozbiljniji posao, protiv svojeg nasljednika. S druge strane mreže bit će Bugarin Dimitrov kojem tepaju da je 'baby Federer'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo