PAVIĆ NAKON PORAZA OD INDIJSKIH VETERANA: / 'Ponavljao sam da će ovo biti nezgodan meč'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nadajmo se da će novu priliku za prekid svog negativnog niza u Davis Cupu Mate Pavić dobiti i iskoristiti u studenom ove godine na završnom turniru u Madridu

7.3.2020.
18:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

"Teško mi je pao svaki poraz", izjavio je Mate Pavić nakon što je u paru s Frankom Škugorom poražen od Bopanne i Paesa sa 3-6, 7-6 (9), 5-7, čime su Indijci zadržali nadu u mogući preokret u zagrebačkom Domu sportova.

"Dali smo sve od sebe, borili se, vratili se u meč, kad se činilo da je izgubljen. Imali smo 4-2 u trećem setu, ali oni su odigrali dobra dva gema. Neko iskustvo s njihove strane je prevagnulo", izjavio je na konferenciji za medije razočarani Mate Pavić koji je doživio i svoj šesti poraz u paru u nastupima za hrvatsku reprezentaciju u kojoj čeka na prvu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MARIN ČILIĆ U NADREALNOM IZDANJU SPASIO HRVATSKU OD BLAMAŽE: /

Idemo u Madrid na završnicu Davis Cupa

Image
MARIN ČILIĆ U NADREALNOM IZDANJU SPASIO HRVATSKU OD BLAMAŽE: /

Idemo u Madrid na završnicu Davis Cupa

Dramatičan meč

Hrvatski par je spasio dvije meč-lopte u uzbudljivom tie-breaku drugog seta i došao do breaka u petom gemu odlučujućeg seta. Tad se učinilo da će Pavić konačno doći do svoje prve Davis Cup pobjede.

"Tu smo kontrolirali meč, imali smo sve u svojim rukama. Kod 4-3 na Frankov servis imali smo gem-loptu, ali oni su odigrali par dobrih reterna. Ništa loše nismo napravili. Žalimo za tim breakom", rekao je Pavić, a osvrnuo se i na suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam njihovom formom, ali ponavljao sam da će bit težak i nezgodan meč. Oni su odigrali iznenađujuće dobro za neke svoje trenutne standarde, pogotovo Paes. U neku ruku smo to očekivali, ali osobno sam se malo iznenadio."

Nadajmo se da će novu priliku za prekid svog negativnog niza u Davis Cupu Mate Pavić dobiti i iskoristiti u studenom ove godine na završnom turniru u Madridu. Sadašnjih 0-6 u parovima nije u skladu s reputacijom nekadašnjeg svjetskog 'broja 1'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo