OVAJ TURNIR VJEROJATNO NIKAD NEĆE OSVOJITI: / Pobjednik Umaga izbacio trećeg tenisača svijeta

Image
12.5.2016.
14:03
VOYO logo

Federera su u poraz odvele brojne neforsirane pogreške (34) te propuštene prilike u prvom setu, u kojem je drugi tenisač svijeta prvi došao do breaka (3:2), ali tu prednost ispustio već u sljedećem gemu. Thiem je prvi set osvojio u tie-breaku, u kojem je Švicarac poveo 2:1, da bi austrijski 22-godišnjak nanizao šest poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najvećih Thiemovih pobjeda

Aktualni pobjednik umaškog ATP turnira u drugom je setu do ključnog breaka došao u petom gemu te nakon 78 minuta igre stigao do jedne od najvećih pobjeda u karijeri. Za razliku od Federera, Thiem je napravio samo 13 neforsiranih pogrešaka, a nadigrao je Švicarca i u kategoriji izravnih poena (28-19).

Bio je to njihov drugi međusobni dvoboj, a Federer je u prvom, odigranom u siječnju ove godine na tvrdoj podlozi u Brisbaneu, lakoćom svladao (6-1, 6-4) 12 godina mlađeg Austrijanca. Ovim porazom nastavljeno je Švicarčevo 'rimsko prokletstvo' koje traje od 2000.- i njegovog prvog nastupa na ovom turniru, na kojem je četiri puta gubio u finalu, a posljednji put prošle godine od Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati, 3. kolo:

Dominic Thiem (Aut/13) - Roger Federer (Švi/3) 7:6 (2), 6:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo