OKRŠAJ LJEPOTICA: / 'Uopće mi nije žao Šarapove, arogantna je i umišljena'

Image
Foto: AFP, ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ
Image
Foto: AFP, ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ

Teniski je svijet posljednjih tjedana podijeljen oko slučaja Marije Šarapove nakon njezina priznanja da je pala na doping-testu.

5.4.2016.
9:40
AFP, ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ
VOYO logo

Šarapova je, podsjećamo, tijekom Australian Opena bila pozitivna na meldonij, supstancu koja se nalazi na popisu zabranjenih od 1. siječnja ove godine. Trenutno je pod suspenzijom i čeka kaznu koja bi je mogla na četiri godine udaljiti iz sporta.

'Krajnje nesimpatična osoba'

I dok neki poput Novaka Đokovića suosjećaju s 29-godišnjom Ruskinjom, ali i ističu da mora snositi posljedice zbog svoje pogreške, drugi su otišli korak dalje i žestoko je napali. Jedna od takvih je slovačka tenisačica Dominika Cibulkova, nekadašnja finalistica Australian Opena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađena sam diplomatskim reakcijama. Nisam htjela biti jedina koja će otvoreno reći što misli. Ali zato ću sada reći ću da mi nije nimalo žao Šarapove i da mi uopće ne nedostaje. Ona je krajnje nesimpatična osoba. Arogantna, umišljena i hladna. Kad sjednem pored nje u svlačionici, ne želi ni pozdraviti", izjavila je Cibulkova u intervjuu za slovački portal Sport.sk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarapova je na konferenciji za novinare istaknula da je meldonij koristila godinama, isključivozbog zdravstvenih problema. Dodala je da je primila obavijest da je sporna supstanca od 1. siječnja na listi zabranjenih, ali nije otvorila e-mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo