U Wimbledonu se dogodilo novo veliko iznenađenje!

Kišni je dan u Wimbledonu, ali su tenisači i tenisačice ipak već dosad stigli dosta toga odraditi. Najveće je iznenađenje poraz prve tenisačice svijeta Marije Šarapove.

2.7.2012.
16:58
VOYO logo

Nakon osvajanja Roland Garrosa, ruska je tenisačica došla i po naslov u Wimbledon, ali je plan propao u osmini finala. Njemica Sabine Lisicki je pobijedila 6:4, 6:3, te je tako uzvratila Šarapovoj za prošlogodišnji poraz na istom mjestu, ali u polufinalu. Lisicki je vodila u prvom setu s 5:1, ali je Šarapova prvo smanjila na 5:4, a potom imala i šansu za izjednačenje. Nije uspjela u tome, pa je Lisicki dobila prvi set, a nakon kišnog prekida povela i 3:0 u drugom setu. Do kraja Njemica više nije ugrozila vlastiti servis, te je proslavila prolaz u četvrtfinale. Iskoristila je treću meč-loptu - asom. U četvrtfinalu će Lisicki igrati protiv pobjednice meča Kim Clijsters - Angelique Kerber.

Braniteljica naslova u Londonu Petra Kvitova i Amerikanka Serena Williams su se mučile u ponedjeljak, ali su uspjele doći do međusobnog četvrtfinalnog ogleda. Kvitova je gubila 1:0 u setovima, te imala break zaostatka za Francescom Schiavone, ali je na kraju ipak slavila 4:6, 7:5, 6:1. Serena je u trećem setu opasno živjela protiv Jaroslave Švedove, ali je kod 5:5 nekako došla do breaka i potom odservirala za pobjedu 6:1, 2:6, 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lisicki (15) - Šarapova (1) 6:4, 6:3 S. Williams (6) - Švedova 6:1, 2:6, 7:5 Kvitova (4) - Schiavone (24) 4:6, 7:5, 6:1 Paszek - Vinci (21) 6:2, 6:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo