'JAKO ČUDNO' / Đoković u središtu kontroverze: Misteriozna bočica i njen sadržaj uzburkali duhove, Srbi tvrde da znaju što je unutra

Image
Foto: Profimedia

Društvene mreže upiru prstom u sumnjivu bočicu, a teoretičari zavjere na internetu tvrde kako je Đoković iz boce udisao nešto jako čudno

6.7.2022.
18:45
Profimedia
VOYO logo

Teniski svijet ostao je zaintrigiran situacijom na Wimbledonu. Novak Đoković magično se vratio protiv Jannika Sinnera. Svi se pitaju od kuda mu odjednom energija, da je ispuhan uspio preokrenuti 0-2 u pobjedu 3-2? No, posebno je situacija iz Novakovog prethodnog meča osmine finala Wimbledona protiv Tima van Rijthovena sad u fokusu. I nekako, sve sad dobiva neke druge konture, one zavjere!

Image
A JE LUD /

Jedno od bizarnijih Đokovićevih priznanja. Novak otkrio kako je uspio preokrenuti gotovo izgubljen meč: 'To je stvarno istina'!

Image
A JE LUD /

Jedno od bizarnijih Đokovićevih priznanja. Novak otkrio kako je uspio preokrenuti gotovo izgubljen meč: 'To je stvarno istina'!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Nole varao?

Naime, engleski novinar Damian Reilly koji radi za ugledni Spectator, pita se je li Đoković svoju energiju pronašao na nedozvoljeni način? Uz to, jako bi volio znati sadržaj bočice.

Reilly je na svojem Twitteru postavio video u kojem je vidljivo da Đoković konzumira nešto iz bijele, neprozirne bočice. Sam prizor uzburkao je duhove i pokrenuo lavinu nagađanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Nole uzeo bočicu, srpski tenisač se okrenuo prema svojem timu na tribinama i gestikulacijom pitao treba li to sad konzumirati? Nakon što je očigledno dobio potvrdni odgovor, Đoković je doslovno upuhao u sebe sadržaj bočice. Jasno je da se ne radi o nikakvom energetskom napitku kakvog konzumiraju svi tenisači, nego to izgleda kao nekakvo inhaliranje i time je situacija kontroverznija.

Sumnjiva bočica

Društvene mreže upiru prstom u sumnjivu bočicu, a teoretičari zavjere na internetu tvrde kako je Đoković iz boce udisao nešto "jako čudno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reilly je, stoga, postavio zanimljivo pitanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako bih volio znati što je bilo u ovoj boci. Sigurno nije bila nikakva tekućina, a on je još gestikulirao prema svojem treneru prije nego je udahnuo nešto iz nje. Jako čudno", napisao je Reilly.

Srpski mediji bacili su se u istraživanje pa tako Telegraf tvrdi da je Đokovićev "tajni sastojak" bio ništa drugo nego magnezij jednog proizvođača iz Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj video privukao je dosta komentatora, a među njima je bio još jedan novinar, Jannik Schneider koji je napisao kako se ‘magični napitak vratio‘ podsjećajući da se slično dogodilo u prvom kolu Australian Opena 2020. godine. Tada je Đokovićev tim na tribinama miksao neki prašak ili piće te ga preko dječaka koji skuplja loptice poslao Novaku. Kad su ga tada pitali što se nalazi u boci, Đoković je samo odgovorio:

Magični napici

"Pića su magični napici koje moj fizioterapeut sprema u svojem laboratoriju", rekao je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tenisač Novak Đoković plasirao se u polufinale trećeg Grand Slama sezone Wimbledona nakon što je u četvrtfinalnom ogledu pobijedio Talijana Jannika Sinnera sa 5-7, 2-6, 6-3, 6-2, 6-2.

Mladi 20-godišnji Talijan je sjajno otvorio meč, poveo je 2-0 u setovima, no Đoković je pronašao izgubljenu igru i s tri seta u nizu stigao do slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bila Novakova 26. pobjeda u nizu na travnatoj podlozi, a podsjetimo posljednji poraz u Wimbledonu je doživio 2017. godine u četvrtfinalu od Čeha Tomaša Berdycha.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo