VIDEO: / Šou za pamćenje – Đoković i četiri prelijepe Brazilke!

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković ovog je vikenda boravio u Rio de Janeiru kako bi sudjelovao u humanitarnoj akciji. Odradio je dva velika susreta, jedan teniski i jedan nogometni.

19.11.2012.
13:47
VOYO logo

U revijalnom nogometnom dvoboju, u organizaciji umirovljenog srpskog nogometaša Dejana Petkovića, koji je završio rezultatom 3:3, nastupile su i brojne svjetske nogometne zvijezde, poput Romarija, Zica, Bebeta, Cafua... Đoković je postigao dva gola, oba s bijele točke.

Dan prije Nole je odigrao revijalni teniski meč protiv umirovljenog brazilskog tenisača Gustava Kuertena, trostrukog pobjednika Roland Garrosa, u kojem je Brazilac pobijedio 7:6, 7:5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski tenisač je podigao publiku na noge kad je u nekoliko navrata napravio pravi šou. Prvo je krenuo s popularnim imitacijama, a na red je ovog puta došao upravo njegov suparnik Kuerten.

Đoković je ponovno izazvao delirij na tribinama kad je nagovorio manekenke da ga tijekom kratke pauze izmasiraju. Nole je uživao, da bi im na kraju zahvalio toplim zagrljajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Smiješna strana sporta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo