Đokovića u polufinalu Monte Carla čeka talijanska senzacija

U polufinalu ATP turnira iz Masters serije 1000 u Monte Carlu (zemljana podloga) će igrati Novak Đoković i Fabio Fognini, odnosno, Rafael Nadal i Jo-Wilfried Tsonga.

19.4.2013.
19:24
VOYO logo

Kao posljednji se među četvoricu ugurao prvi igrač svijeta Novak Đoković, koji je sa 6-4, 6-3 pobijedio iznenađenje turnira iz Finske, 31-godišnjeg Jarkka Nieminena.

Dobro je Nieminen otvorio i meč protiv prvoga na svijetu, te je poveo s 2-0. No, Đoković je brzo vratio break zaostatka, a kod 4-4 je napravio break kojeg je za osvajanje seta potvrdio i gemom u kojem je servirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 4-3 za Nieminena u prvom setu srpski je tenisač nanizao šest gemova, te je poveo 3-0 u drugom i time zapravo riješio meč. Bio je ovo peti međusobni meč ove dvojice tenisača u karijeri i četvrta pobjeda za Đokovića.

Za finale će se boriti s talijanskom senzacijom, 32. tenisačem svijeta Fabiom Fogninijem, koji nastavlja s iznenađenjma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije pobjede u osmini finala protiv Čeha Tomaša Berdycha, u dva seta, jednako je uvjerljiv bio i dan kasnije u četvrtfinalu. Pobijedio je Fognini sa 7-6(0), 6-2 francuskog tenisača Richarda Gasqueta, koji je u osmini finala bio bolji od najboljeg hrvatskog reketa Marina Čilića.

Đoković (1) - Nieminen 6-4, 6-3 Fognini - Gasquet (7) 7-6(0), 6-2 Nadal (3) - Dimitrov 6-2, 2-6, 6-4 Tsonga (6) - Wawrinka (13) 2-6, 6-3, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo