NOLE GLEDA I NE VJERUJE: / Ova seksi manekenka kriva je za Đokovićev senzacionalni poraz

Češki tenisač Jiri Vesely jučer je kreirao apsolutnu senzaciju u 2. kolu ATP turnira iz serije Masters 1000 u Monte Carlu. Ovaj češki tenisač koji je trenutno na 55.

14.4.2016.
13:10
Instagram: Denisa Somrova
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Vesely je tijekom svoje karijere osvojio samo jedan turnir, prošle godine u Oaklandu. Od tada do danas, Vesely nije baš oduševljavao na teniskim terenima, odnosno, nije osvojio ništa! I onda je Čeh kreirao senzaciju i Đokovića izbacio s turnira u Monte Carlu iz serije Masters 1000.

Osvojio juniorski Australian Open

Vesely je tenisač koji ima 22 godine i koji je odrastao u Njemačkoj. Tenis je počeo igrati kada je imao svega četiri godine. Ugledao se na svog oca koji mu je bio trener. Svoj talenat pokazao je 2011. godine kada je osvojio juniorski Australian Open i u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Međutim, kad je došao u seniore, nije zabilježio baš zapažene rezultate. Njegovi teniski idoli bili su mu Andre Aggasi i, od njega, puno poznatiji sunarodnjak Tomaš Berdych.

Djevojka kao nadahnuće

Osim tenisa, Jiri Vesey jako voli nogomet i hokej na ledu, a za sebe će reći kako je navijač Slavije iz Praga. Posebno zanimljivo je to da je Vesely priznao kako puno bolje igra od kad je u vezi sa manekenkom Denisom Somrovom. Čini se kako je ova seksi manekenka onda kriva za Đokovićev poraz u Monte Carlu. Šalu na stranu, Vesely posjeduje potencijal i protiv Noleta ga je i pokazao.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali