NIKOLINA BABIĆ DOBILA ČETVEROGODIŠNJI MANDAT: / Prva žena na predsjedničkoj dužnosti nastavlja svoj posao

Babić je na čelo Saveza, kao prva žena na predsjedničkoj dužnosti, došla u lipnju prošle godine

17.7.2019.
19:33
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dosadašnja predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić na redovitoj Izbornoj sjednici Skupštine HTS-a održanoj u srijedu u Zagrebu dobila je novi, četverogodišnji mandat za vođenje krovne teniske organizacije do 2023. godine.

Na čelo Saveza došla u lipnju prošle godine

Babić je na čelo Saveza, kao prva žena na predsjedničkoj dužnosti, došla u lipnju prošle godine, kad je jednoglasno izabrana za nasljednicu Franje Lukovića koji je podnio ostavku, a kao vršitelj dužnosti predsjednika mijenjao ga je Petar Mirić. Tada je 45-godišnja Čakovčanka zapravo izabrana na predsjedničku dužnost do kraja mandata koji je imao Luković.

Najavila skoro otvaranje novog Regionalnog teniskog centra

Predsjednica HTS-a najavila je skoro otvaranje novog Regionalnog teniskog centra u Zadru te istaknula kako će, kao i do sada, Savezu u prvom planu biti podrška igračima, klubovima i reprezentacijama.

Skupštinari su većinom glasova prihvatili izvještaj o radu HTS-a, kao i financijski izvještaj za 2018. godinu, a ustanovljeno je i pet novih Odbora za sportske aktivnosti HTS-a, zbog usklađivanja sa Zakonom o sportu. Odbori će okupljati županijske teniske saveze te biti logistička i organizacijska potpora.

Upravnom odboru dodana su tri nova člana

Većinom glasova izabani su članovi i ostalih tijela Saveza. Upravnom odboru dodana su tri nova člana, a to su Mate Matić, Jasmina Bajić i Filip Fantoni kao predstavnik iTeama, najboljeg teniskog kluba u Hrvatskoj u prošloj godini, za što mu je Nikolina Babić predala i posebno priznanje. Upravni odbor je u novom sastavu odmah po završetku zasjedanja Skupštine održao prvi sastanak na kojem je za novog izvršnog direktora HTS-a izabran Vlatko Jovanoski.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali