NEZAUSTAVLJIVI DOKTOR IVO: / Hrvatski tenisač na prilično uvjerljiv način probio se u polufinale 's-Hertogenboscha

Image
Foto: AFP, LEON NEAL

Hrvatski tenisač Ivo Karlović probio se do polufinala na ATP turniru u nizozemskom 's-Hertogenboschu, nakon što je u petak u četvrtfinalu sa 6-3, 6-4 nadigrao Francuza Adriana Mannarina, 55.

10.6.2016.
12:56
AFP, LEON NEAL
VOYO logo

Ivo Karlović nezaustavljiv je i u 37. godini. "Div sa Šalate" je protiv Francuza Adriana Mannarina igrao četvrti puta i došao do treće pobjede. "Doktor" Ivo je do slavlja stigao bez izgubljenog servisa i sa po jednim 'breakom' u svakom setu. Do prvog 'breaka' stigao je u drugom gemu i odmah u sljedećem spasio jedine tri prilike ljevorukog Francuza za oduzimanje servisa.

Zabio 22 asa

Do odlučujećeg breaka u drugom setu Karlović je stigao u petom gemu, a u sljedeće tri igre kada je bio na servisu, 37-godišnji Zagrepčanin nije izgubio nijedan poen. Karlović je u dva brza seta zabio 22 asa te izgubio svega deset poena na početnom udarcu, od čega samo tri kad je pogodio prvi servis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Drugo ovogodišnje polufinale

Karloviću je ovo drugo polufinale na ATP turnirima u ovoj godini, u kojoj je izgubio gotovo dva mjeseca zbog ozljede koljena. U polufinalu turnira sa zemljanom podlogom u Istanbulu zaustavio ga je Bugarin Grigor Dimitrov, a na travnatoj podlozi u Nizozemskoj Karlović će do svog 15. finala u karijeri pokušati doći preko boljeg iz dvoboja Španjolca Davida Ferrera i Luksemburžanina Gillesa Mullera.

ATP 's-Hertogenbosch - četvrtfinale

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVO KARLOVIĆ (HRV/3) - Adrian Mannarino (Fra) 6-3, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo