NEUNIŠTIVI IVO NE STAJE U AMERICI: / Karlović nadigrao Kyrgiosa i postao najstariji ATP polufinalist od 1993. godine

Image
Foto: AFP, SAEED KHAN

Karlović je došao do još jedne vrijedne pobjede

13.4.2018.
23:31
AFP, SAEED KHAN
VOYO logo

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u polufinale ATP turnira u Houstonu nakon što je u četvrtfinalu pobijedio Australca Nicka Kyrgiosa 3-6, 6-2, 6-3.

Bio je to njihov peti međusobni susret i prva pobjeda hrvatskog tenisača. Australac je bio bolji u Cincinnatiju i Miamiju prošle godine, te u Kuala Lumpuru i na Australian Openu 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolji početak za Kyrgiosa

"Zločesti dečko" svjetskog tenisa, kako često zovu 22-godišnjeg Australca, je sjajno ušao u meč. Uz rani break poveo je 3-0, a potom sigurno obranio svoje servise i za 47 minuta dobio prvi set 6-3. U drugom setu Karlović je zaigrao daleko bolje i primirio je Australca. Karlović je u drugom setu dva puta uzeo servis svom suparniku, kod 3-2 i 5-2, te za 28 minuta dobio drugi set, ali već se tada vidjelo kako Australac ima problema s ozljedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U odlučujućem, trećem setu Karlović je ima dvije break lopte u drugom gemu, te još dvije pri vodstvu 3-2, no Kyrgios se oba puta spasio. Treću priliku 'div sa Šalate' je dočekao u osmoj igri i ovoga puta nije pogriješio. Odigrao je sjajno i poveo 5-3, a potom na svoj servis bez izgubljenog poena zaključio set, a time i meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović će u polufinalu igrati protiv Amerikanca Tennysa Sandgrena koji je pobijedio Argentinca Guida Pelle 4-6, 7-5, 6-3. Bit će to njihov prvi međusobni susret.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo