Nekad su i dva centimetra jako bitna!

Okršaj dvojice najviših tenisača svijeta očekivano se pretvorio u rijetko viđenu dramu koja je završila 'milimetarskom' pobjedom 2,08 visokog Hrvata.

9.4.2011.
12:31
VOYO logo

Moglo bi se reći da su u dvoboju 2,08 visokog Karlovića i dva centimetra nižeg Amerikanca doslovno presudili milimetri. Karlović je protiv četvrtog nositelja turnira u Houstonu dvaput spašavao meč loptu, a sam je iskoristio tek petu priliku za pobjedu u tie-breaku trećeg seta koji je završio rezultatom 11:9.

Karlović je i ovog puta imao manjih problema s držanjem servisa na zemljanoj podlozi turnira u Houstonu. U prvom je setu izvukao 0:40 kod 3:2 vodstva Isnera, a u drugom se nekoliko puta spašavao do rezultata 5:5 kad je 26-godišnji Amerikanac napravio break. No, Div sa Šalate mu je uzvratio već u sljedećem gemu, da bi potom u tie-breaku izgubio s glatkih 7:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem setu oba su tenisača držala svoj servis do dramatičnog tie-breaka u kojem je Karlo poveo s 3:0, a potom propustio tri meč lopte kod rezultata 5:3. Najviši tenisač Toura ipak se uspio izvući iz male krize iskoristivši petu meč-loptu kod rezultata 10:9.

Dva golijata su po svemu bila gotovo izjednačena, pa je tako Karlović opalio 23 as servisa, a Isner jedan više, dok su u cijelom meču obojica napravili samo po jedan break.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad znam kako je to igrati protiv mene", našalio se nakon meča 32-godišnji Zagrepčanin.

Bio je to treći međusobni obračun dva teniska diva i druga pobjeda Karlovića, kojeg u polufinalu čeka još jedan Amerikanac jakog servisa, Ryan Sweeting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104070125006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo