Najbolja na svijetu nema mira zbog svog vrištanja

Najbolja tenisačica svijeta Viktorija Azarenka u nedjelju je nakon pobjede u finalu WTA turnira u Dohi ponovno morala odgovarati na pitanja o svom vrištanju tijekom igre.

20.2.2012.
9:58
VOYO logo

U finalnom dvoboju dviju posljednjih pobjednica Grand Slam turnira Bjeloruskinja Viktorija Azarenka (Australian Open) je nadigrala Australku Samanthu Stosur (US Open) 6:1, 6:2.

Produljila je tako pobjedničku seriju u 2012. godini na 17 mečeva, te dodatno učvrstila prvo mjesto na WTA ljestvici. Novinari su je ponovno pitali o njezinu izderavanju prilikom odigravanja poena, a onaj koji je prvi postavio pitanje, dobio je zanimljiv protuodgovor: "Izgleda da će me to pratiti kroz cijelu karijeru. No, dajte mi da vam to objasnim ovako: hrčete li vi, gospodine?"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je s druge strane nije stigao odgovor, Bjeloruskinja je nastavila: "Možete li kontrolirati svoje hrkanje? Koliko znam, za to postoje načini. Ili ne? No, vi se ne trudite. Smatrate to prirodnim, zar ne? Ja smatram svoje izražavanje na terenu prirodnim. To je način na koji ja igram tenis. Ništa drugo. Ja sigurno to neću prestati raditi. To sam ja. Za druge ne mogu govoriti. Pogotovo za tenisačice koje se žale da gube mečeve zbog mojeg vriska. Mislim da bi trebale potražiti probleme u sebi samima. Mislim da su sve one koje tako misle zapravo slabe igračice", zaključila je 22-godišnja tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo