Nadal opet poludio na organizatore turnira!

Nakon što je nedavno poludio na organizatore turnira jer je morao igrati po kiši, Rafael Nadal se opet naljutio. Ovaj put ga živcira česta promjena loptica.

12.10.2011.
21:43
VOYO logo

Drugi tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal, javno je izrazio nezadovoljstvo zbog činjenice da iz turnira u turnir on i njegovi kolege moraju igrati s različitim loptama, što, kako kaže, povećava rizik od ozljeda.

"U Bangkoku se igralo s jednim loptama, u Tokiju s drugima, ovdje u Šangaju s trećima. Što je previše, previše je. Te stalne promjene lopti su opasne i povećavaju rizik od ozljeda. Nešto se mora promijeniti jer su ove promjene opasne za rame. Ne možete svaki tjedan mijenjati lopte", rekao je Nadal, nakon što je u 2. kolu ATP Masters 1000 turnira u Šangaju pobijedio sunarodnjaka Guillerma Garcia-Lopeza 6:3, 6:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadal je, zapravo, samo podržao branitelja naslova u Šangaju, Britanca Andyja Murrayja, koji se tužio kako je komercijalni pritisak turnirskih sponzora rezultirao trima promjenama lopti na trima turnirima u Aziji na kojima Murray nastupa ove sezone.

"Radije bih da smanje nagradni fond turnira, da primamo manje novčane nagrade, ali da se ne mijenjaju lopte na svakom turniru. U Tokiju su lopte bile teže i sporije, ovdje su sasvim drukčije, puno brže. Ne kažem da bismo s istim loptama trebali igrati cijelu sezonu. No, mislim da bi, na primjer, na zemlji trebali igrati uvijek s istim loptama, pa onda na ljetnoj američkoj turneji opet s istim loptama, to bi bilo pozitivno. Umjesto toga, mi imamo u Rimu jedne lopte, u Madridu druge, a u Barceloni treće. To nije dobro", zaključio je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201110041050006 arti-201109190686006 arti-201109180204006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo