Što si je to napravio: 'Mijenjao bih sve naslove za zdrava koljena!'

Španjolski tenisač Rafael Nadal vratio se turnirima nakon sedam mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena, te je u prva dva nastupa upisao finale i naslov...

21.2.2013.
9:28
VOYO logo

Nadal je na prvom turniru u čileanskom Vina del Maru poražen u finalu, pomalo neočekivano, od Argentinca Horacija Zeballosa, dok je u brazilskom Sao Paulu osvojio 51. naslov protiv Davida Nalbandiana u finalu. No, Nadal je i dalje vrlo suzdržan što se tiče razine tenisa u ovome trenutku, te smatra da danas ne može konkurirati prvoj trojici tenisača današnjice.

"Moj je san u ovome trenutku da se u potpunosti oporavim od ozljede koljena i da mogu trenirati na način na koji ja to želim. To je moj san i cilj. Nakon toga se želim tjednima natjecati na najvišoj razini. Mijenjao bih sve naslove za zdrava koljena", rekao je Nadal, te nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veseli me što su svakim danom moja koljena sve bolje i bolje. Uvjeren sam da ću se u potpunosti oporaviti, te da ću se još godinama natjecati za najveće titule današnjice", optimističan je Španjolac.

Nakon toliko problema s koljenima tijekom svoje karijere mnogi su nakon posljednje govorili i o eventualnom kraju karijere ljevorukog tenisača, no ne i Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma kakvi. Cilj je u budućnosti ponovno biti u samom vrhu svjetskog poretka. Prije dva tjedna bilo mi je nezamislivo pobijediti Nalbandiana, a još tjedan dana prije toga igrati finale Čilea. No, ostvario sam oba rezultata. Pobijediti Đokovića, Federera ili Murraya u ovom trenutku je nezamislivo, ali ne i nemoguće u bliskoj budućnosti. Pobjeđivao sam ih u prošlosti, pa zašto ne bih ponovno?", zaključio je "neslomljivi" Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valjda će ga zdravlje poslužiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo