Oleksandra Olijnjikova / Mlada hrvatska tenisačica nastavila rat s HTS-om: 'Neka me izazovu na turnirima, a ne u uredima'

Image
Foto: Oleksandra Olynykova/Instagram

Oleksandra Olijnjikova dobila je HTS-ovu ponudu da se odrekne juniorskog statusa, ali to ne želi

26.2.2019.
13:16
Oleksandra Olynykova/Instagram
VOYO logo

Oleksandra Olijnjikova, mlada tenisačica koja se iz Ukrajine doselila u Hrvatsku i koja je prije nekoliko dana podigla buru u hrvatskom tenisu, zbog nepravde koju joj je, prema njenom mišljenju, napravio Hrvatski teniski savez, opet se oglasila na tu temu.

Iako je tada rekla kako je otvorena da igra za bilo koju državu na svijetu, HTS joj je nakon tog "rata" ponudio mogućnost sudjelovanje u programu Hrvatskog olimpijskog odbora, no pod uvjetom da se odrekne statusa juniorke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što ona ne želi.

"Nisam završila svoju juniorsku karijeru i neću je dok ne napunim 19 godina. Ja sam najbolja juniorka u Hrvatskoj na WTA i ITF World Tour rang-listama. Ako netko želi izazvati moj status, to može učiniti na turnirima, a ne u uredima Hrvatskog teniskog saveza", napisala je pa potom prozvala i HTS-ova sponzora INA-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posebno se želim obratiti upravi tvrtke INA. Najvjerojatnije zbog neznanja, ali postali ste dio netransparentne sheme korupcije, u kojoj sredstva namijenjena i za podršku najboljih će biti distributirana Hrvatskom teniskom savezom ne najboljima, već "najdražima".

Cijelu objavu pročitajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo