MEKTIĆ U POLUFINALU ATP FINALNOG TURNIRA: / Pavić sutra igra, moguć još jedan hrvatski okršaj na najvišoj teniskoj razini

Image
Foto: Profimedia

U srijedu drugi hrvatski predstavnik Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares igraju protiv Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa

17.11.2020.
21:09
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Nikola Mektić s partnerom Nizozemcem Wesleyem Koolhofom plasirao se u polufinale ATP završnog turnira parova u Londonu svladavši u 2. kolu skupine "Mike Bryan" Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburya s 7-6 (5), 6-0.

Mektić i Koolhof su ušli u polufinale i prije dvoboja zadnjega kola s poljsko-brazilskom kombinacijom Lukasz Kubot- Marcelo Melo, koja je ranije izgubila protiv Nijemaca Kevina Krawietza i Andreasa Miesa. Nijemce su Zagrepčanin i Nizozemac dobili u 1. kolu s 6-7 (3), 7-6 (4), 10-7.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić igra sutra

U srazu s drugim nositeljima, američko-britanskom kombinacijom, Mektić i Koolhof, koji su peti nositelji turnira, dobili su prvi set u tie-breaku, a u drugom nisu protivnicima dopustili ni gem. Mektiću će ovo biti prvi nastup u polufinalu završnog turnira.

U srijedu drugi hrvatski predstavnik Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares igraju protiv Španjolca Marcela Granollersa i Argentinca Horacija Zeballosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo