MATE PAVIĆ SE VRAĆA U DAVIS CUP REPREZENTACIJU!? / Najbolji hrvatski tenisač u parovima konkurira za nastup protiv SAD-a

Image
Foto: AFP

Pavićevim povratkom u dres reprezentacije rastu šanse za finale natjecanja rastu

24.8.2018.
12:46
AFP
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač u konkurenciji parova Mate Pavić, donedavno vodeći i na svjetskoj ljestvici na kojoj sad zauzima treće mjesto, konkurirat će za polufinalni dvoboj Davis Cupa kojeg od 14. do 16. rujna igrati u Zadru igraju izabrane vrste Hrvatske i SAD-a.

Portal 24sata.hr poziva se na riječi člana Upravnog odbora Hrvatskog teniskog saveza Petra Mirića koje je dao za Jutarnji list, a kojima se vijest potvrđuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Točno je, svi bi trebali biti na okupu. Konkurencija je jaka i izborniku Željku Krajanu sigurno neće biti lako odlučiti oko konačnog popisa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na plakatu

Budući da je Pavić zajedno s Čilićem, Ćorićem, Mektićem, Dodigom, Škugorom i Serdarušićem osvanuo na službenom HTS-ovom plakatu, dodaje 24sata.hr, njegov se odaziv očekuje.

Pavićevim povratkom u dres reprezentacije šanse za finale natjecanja definitivno rastu, ostaje tek za vidjeti s kime će formirati par i krenuti po bod protiv Amerikanaca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo