MARIN JE OČITAO LEKCIJU EDMUNDU: / Čilić je izluđivao Britanca! Ovo je totalni tenis Hrvata

Image
Foto: AFP

Marin je tijekom meča bio apsolutno dominantan. Vidjelo se kako Edmund ne može parirati Čiliću u svom prvom polufinalu na Grand Slamu.

25.1.2018.
14:18
AFP
VOYO logo

Marin Čilić pobijedio je 49. tenisača svijeta, Britanca Kylea Edmunda, sa 6-2, 7-6 (4), 6-2, nakon dva sata i 18 minuta borbe u polufinalu Australian Opena te tako postao prvi Hrvat koji je na prvom Grand Slam turniru u sezoni stigao na korak do pobjedničkog trofeja za koji će se u nedjelju boriti protiv pobjednika drugog polufinala - prošlogodišnjeg pobjednika, Švicarca Rogera Federera, ili Korejca Hyeona Chunga.

BRAVO, MARINE! Maestralni Čilić pregazio Britanca Edmunda 3-0, plasirao se u finale Australian Opena i osigurao renking karijere!

Već je ulazak u finale Marinu donio još jednu nagradu za odlične igre koje je pružio na ovogodišnjem Australian Openu. Naime, od sljedećeg ponedjeljka bit će treći tenisač svijeta, preskočit će Bugarina Grigora Dimitrova i prvi put u karijeri se popeti tako visoko na pojedinačnoj ATP ljestvici, a ispred njega će ostati samo Rafael Nadal i Roger Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin je tijekom meča bio apsolutno dominantan. Vidjelo se kako Edmund ne može parirati Čiliću u svom prvom polufinalu na Grand Slamu. Što zbog ozljede koja ga je mučila, što zbog sjajne Marinove igre koji je propisno šetao Edmunda po terenu i tako ga umarao, otežavao mu situaciju s ozljedom.

ČILIĆ OD PONEDJELJKA TREĆI NA SVIJETU: Senzacionalni Marin bi mogao biti i broj jedan ako nastavi ovako maestralno igrati

Sažetke Marinovog meča protiv Kylea Edmunda možete vidjeti - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo