MARIN I IZBORNIK OBRATILI SE NACIJI: / Čilić prokomentirao svoj atomski tenis protiv Tsonge

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Napravili smo dva velika koraka ka osvajanju Davis Cupa'

23.11.2018.
19:52
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska teniska reprezentacija povela je sa 2-0 protiv Francuske u finalu Davis Cupa koje je u petak započelo u Lilleu, nakon što je u prvom susretu Borna Ćorić svladao Jeremyja Chardyja sa 6-2, 7-5, 6-4, u drugom dvoboju dana Marin Čilić je bio bolji od Jo-Wilfrieda Tsonge sa 6-3, 7-5, 6-4.

Image
SAVRŠEN PRVI HRVATSKI DAN U LILLEU: /

Nevjerojatni Marin pomeo Tsongu za drugi bod u finalu Davis Cupa

Image
SAVRŠEN PRVI HRVATSKI DAN U LILLEU: /

Nevjerojatni Marin pomeo Tsongu za drugi bod u finalu Davis Cupa

'Naši navijači nadglasali skoro 20 000 Francuza'

"Naši navijači nadglasali su skoro 20 000 Francuza, a naši igrači su nadigrali Francuze na terenu. Sjajan dan za nas. Break je Borni olakšao ulaz u taj njegov meč. On je pokazao u svom meču veliku mentalnu snagu i želju. Nije mu bilo lako ovih prijašnjih dana, osjećao je nervozu, ali sad mu se vratilo. Danas je igrao sjajno, tako mlad a već ima puno mečeva. Motivacija mu je na nivou", kazao je izbornik Hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan u studiju HTV-a u Lilleu na stadionu nakon meča, a nakon njega na red je došao i pobjednik Marin...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odigrao sam fenomenalan meč'

"Drago mi je da sam odigrao fenomenalan meč. Odmah sam dobro krenuo, breaknuo ga i to mi je skinilo pritisak. Znamo da je Tsonga kvalitetan i opasan, iako nije dugo igrao. Presretan sam sa svim što sam napravio do sad. On je bio van ritma. Servirao sam odlično, 90 %, imao sam ritam i u igri. Radio sam pritisak, osvajao winnere, sigurno jedan od boljih mečeva. U jednom trenutku prošlo mi je kroz glavu ono iz Zagreba, kako sam tada izgubio. Ali, ovog puta sam izvukao", istaknuo je Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parovi za možda i odluku

Sad na redu dolaze parovi. Taj meč na rasporedu je u subotu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"50-50 su šanse, bit će to otvoreni meč. Napravili smo dva velika koraka ka osvajanju Davis Cupa, ali moramo napraviti taj još jedan korak. Bit će to težak meč, njihovi parovi su ponajbolji na svijetu, ali nadam se da ćemo ih pobijediti. Vidjet ćemo koju ću dvojicu sučeliti Francuzima. Neću nagliti s odlukom, sjest ćemo za stol i vidjeti", zaključio je Željko Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo