2019. za zaborav / Marin Čilić za RTL najavio novu sezonu: Napad na vrh i medalju na Olimpijskim igrama!

Dobro seoporavlja i u siječnju će opet na teren. Bit će to prilika za popraviti renking jer Čilić je trenutačno 39. tenisač svijeta

16.12.2019.
19:57
VOYO logo

Marin Čilić zasigurno želi što prije arhivirati sezonu u kojoj je pao na 39. mjesto ATP ljestvice. No u novoj godini ponovno će, kaže, napasti vrh i medalju na Olimpijskim igrama. 

Čilić protekla dva mjeseca rezultata nema jer je pauzirao zbog ozljede desnog koljena. Bila je to sezona za zaborav, posljednja dva turnira u Parizu i Baselu prošla su neslavno jer ispadao je već u prvom i drugom kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova sezona je bila dosta teška za mene, s dosta uspona i padova. Imao sam teškoća s koljenom, sa zdravljem, nisam bi na najboljoj razini da mogu trenirati na pravi način. Ali nakon 5, 6 godina sam imao duži period za odmor", rekao je Čilić.

Kaže da se dobro oporavlja i u siječnju će opet na teren. Bit će to prilika za popraviti renking jer Čilić je trenutačno 39. tenisač svijeta. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasad ide sve super, trenutno sam u pripremnom periodu. Već mjesec dana treniram dosta naporno. Čekam 6, 7 dana iza Božića, malo druženje s obitelji i put u Australiju", najavio je.

Ove godine zbog ozljede se nije družio ni sa suigračima iz Davis kup reprezentacije koja se u Madridu neslavno provela i ostala bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa evo, što je tu je, rezultat je bio takav kakav jest. Nažalost nismo svi bili zdravi u pravom trenutku. Veseli me što imamo novog izbornika Vedrana Martića. Mislim da je on pravi čovjek za voditi našu reprezentaciju, ali i držati oko na mladim juniorima i kadetima i nadam se da ćemo u narednoj godini imati sjajne rezultate. Veseli me taj nastup na Olimpijskim igrama", vjeruje Marin.
A kad se podvuče crta na ovu godinu,  iako je bila skromna s 22 pobjede i 19 poraza, Čilić je probio granicu od 500 pobjeda, što su rijetki uspjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo