Igra mačke i miša! Federer se poigrao s Bornom

Borna Ćorić nije uspio nastaviti veliku seriju u Dubaiju, Roger Federer je našeg tenisača ekspresno nadigrao i lakoćom prošao u finale, bilo je 6:2, 6:1 za Švicarca.

27.2.2015.
9:11
VOYO logo

Za razliku od meča s Murrayem, Borna u petak nije bio miran na terenu, svađao se sam sa sobom, pretjerano gestikulirao i komentirao svaki bitniji poen koji je pripao Švicarcu.

Uz to, protiv Murraya je potpuno dominirao na servisu, a sada je na svoj servis osvojio tek dva gema. Bila je to velika škola za Bornu i nitko na ovom svijetu mu nema što prigovoriti. Federer u ovom izdanju bi isprašio gotovo svakog tenisača na planeti, a ne samo našu veliku nadu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borna je u prvom gemu imao već 'break' lopte, čak je i jednom uzeo servis teniskoj legendi, ali to je bilo sve. Federer mu gotovo ništa nije poklonio, a Ćorić nije imao minoću i tako se zaključio loš dan naših tenisača. Poraženi su i Ivo Karlović i Mirjana Lučić-Baroni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivo Karlović nije se uspio plasirati u polufinale ATP teniskog turnira u Acapulcu nakon što je u četvrtfinalnom dvoboju izgubio od Amerikanca Ryana Harrisona 6:4, 6:7 (0), 6:7 (4), dok je Mirjana Lučić-Baroni završila je nastup na WTA turniru u Acapulcu pošto je u četvrtfinalu poražena od francuske tenisačice Caroline Garcije. Lučić-Baroni je predala meč u drugom setu pri vodstvu Francuskinje 6:2, 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo