Ljubičić izborio dvoboj s Tipsarevićem

Ivan Ljubičić plasirao se u četvrtfinale ATP dvoranskog turnira iz serije 250 u Marseilleu pobjedom u 2. kolu protiv slovačkog tenisača Karola Becka 6:4,7:6(1).

22.2.2012.
22:35
VOYO logo

Bila je to za Ljubičića četvrta pobjeda nad Beckom u petom međusobnom ogledu i druga ovosezonska, nakon što ga je pobijedio u 1. kolu PBZ Zagreb Indoorsa. Zabio je hrvatski tenisač ukupno 15 asova, a jedinu break-loptu na svoj servis spasio je na samom početku.

Meč je ukupno trajao jedan sat i 34 minute, a Ljubičić je iskoristio svoju jedinu break-loptu u desetom gemu prvog seta. Ujedno je to bila i set-lopta. U drugom setu niti jedan tenisač suparniku nije dao break-priliku, pa je set odlučio tie-break u kojem je sedmi nositelj poveo 3:0, potom izgubio jedan poen, pa nanizao četiri u nizu za četvrtfinale u kojem ga čeka srpski tenisač Janko Tipsarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o devetom tenisaču svijeta i trećem nositelju turnira koji je u prvom kolu bio slobodan, a u drugom je sa 6:4,6:2 pobijedio belgijskog kvalifikanta Davida Goffina. Ljubičić protiv Tipsarevića vodi u međusobnim ogledima 2-1, a zadnji njihov meč igran 2009. na tvrdoj podlozi Metza dobio je Tipsarević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo