'KAKO SI GLUPA, IDIOTE': / Britanski tenisač izvrijeđao linijsku sutkinju, a onda ga je strogi sudac do kraja šokirao

Image
Foto: Screenshot: Twitter

Brydan Klein našao se u središtu pisanja svjetskih medija i rasprava na društvenim mrežama zbog svojeg glupog jučerašnjeg ponašanja.

16.6.2017.
16:53
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Naime, na travnatom challengeru u Nottinghamu u 2. kolu igrao je protiv Australca Sama Grotha. Klein je cijeli meč bio vrlo nervozan i time malo, pomalo navlačio bijes švedskog suca Mohameda Lahyanija.

HRVATI VOLE TRAVU: Donna Vekić ostvarila najveći uspjeh nakon dvije godine, Karlović u polufinalu čeka Čilića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu, britanski tenisač dobio je upozorenje nakon što je pucao lopticu izvan terena. Potom je u drugom setu prilikom izmjene strana ismijavao stariju linijsku sutkinju jer je, po njegovu mišljenju, sve krivo dosudila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lahyani mu je za to dodijelio upozorenje za nesportsko ponašanje, nakon čega Britanac više nije imao kredita kod suca. I onda se dogodilo. Pri vodstvu Grotha 6-3, 5-4, Klein je imao brejk loptu na Australčev servis.

Groth je pogodio servis u sami kut, a Kleinov retern je završio u mreži. Počeo je negodovati, pokazivajući u mjesto gdje je zapucao retern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glupa, glupa osobo! Idiote!", urlao je Klein.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci koja se pojavila na društvenim mrežama, ne vidi se točno kome je Klein uputio uvrede, ali smatra se da su riječi upućene linijskoj sutkinji. Na kraju je i mahnuo prema njoj. No, tu se ova situacija ne završava. Dok je Britanac hodao na drugu stranu terena, strogi Lahyani mu je dosudio kazneni gem, što je automatski značilo pobjedu Grotha 6-3, 6-4.

Klein je počeo vikati na suca i opravdavati se, ali nije bilo pomoći. Klein je nakon kontroverznog poraza na Twitteru dao do znanja kako je to jedna od najgorih sudačkih odluka koju je on u životu vidio, prenosi španjolski portal Bbolamarela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo