IDU PREMA GORE: / Hrvatski tenisači napredovali na ATP ljestvici

Image
Foto: AFP, TORU YAMANAKA

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je prošli tjedan stigao do četvrtfinala turnira u Baselu, napredovao je dva mjesta na najnovijoj ATP ljestvici objavljenoj u ponedjeljak i sada je 11.

2.11.2015.
12:19
AFP, TORU YAMANAKA
VOYO logo

Napredak od dva mjesta u odnosu na prošli tjedan ubilježio je i Ivo Karlović koji je na turniru u Baselu također stigao do četvrtfinala. Karlović je sada 21. tenisač svijeta. Mladi Borna Ćorić napredovao je jedno mjesto i sada je 46. Ivan Dodig i Franko Škugor nazadovali su u odnosu na prošli tjedan. Dodig je pao sa 102. na 103. mjesto, a Škugor sa 183. na 188.

Prvo mjesto i dalje drži srpski tenisač Novak Đoković, dok je na drugom mestu došlo do manje promjene. Švicarac Roger Federer koji je slavio na turniru u Baselu na drugoj je poziciji zamijenio britanskog tenisača Andyja Murraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomljanović predvodi Hrvatice

Najbolje rangirana hrvatska tenisačica na najnovijoj WTA ljestvici i ovaj tjedan je AjlaTomljanović na 66. mjestu, što je u odnosu na prošli tjedan za nju pad od jednog mjesta.

MirjanaLučićBaroni je zadržala prošlotjednu 67. poziciju, dok je AnaKonjuh pala četiri mjesta, sa 72. na 76. Donna Vekić je također nazadovala u odnosu na prošli tjedan i to tri mjesta i sada je 109. tenisačica svijeta, a PetraMartić je pala sa 135. na 136. poziciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrh ljestvice je nepromijenjen. Prva je Amerikanka SerernaWilliams, druga je Rumunjka SimonaHalep, a treća Španjolka GarbioneMuguruza. Pobjednica WTA završnice u Singapuru Poljakinja AgnieszkaRadwanska napredovala je jedno mjesto i sada je peta tenisačica svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo