HRVATSKI TENISAČ NAKON BIZARNOG RASPLETA NEĆE IGRATI POLUFINALE NA ATP FINALU U LONDONU: / Za sve je kriv rezultat u drugom meču

Image
Foto: Profimedia

U polufinale ih je vodio svaki ishod osim pobjeda para Melzer/Roger-Vasselin u dva seta

20.11.2020.
21:54
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski tenisač Mate Pavić s Brazilcem Brunom Soaresom nije se uspio plasirati u polufinale ATP završnice u konkurenciji parova u Londonu.

Hrvat i Brazilac ostali su bez polufinala u bizarnoj kombinaciji jer je španjolsko-argentinski par Marcel Granollers - Horacio Zeballos predao austrijsko-francuskoj kombinaciji Jurgen Melzer- Edouard Roger-Vassellin kod 6-6 u prvom setu. Granollers je ozlijedio rame i nije mogao nastaviti meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovarao im svaki drugi rasplet

Pavića je u polufinale vodio svaki ishod osim pobjeda para Melzer/Roger-Vasselin u dva seta, a predaja Granollersa i Zeballosa bila je ravna upravo porazu 0-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavić i Soares pobijedili su ranije Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa u tri seta 6-7(2), 6-3, 10-8 poslije sat i pol igre, ali im to nije bilo dovoljno.

Granollersa i Zeballosa će u subotu igrati protiv našeg Nikole Mektića i Wesleya Koolhofa, dok će se u drugom polufinalu sučeliti Jurgen Melzer- Edouard Roger-Vassellin protiv kombinacije Rajeev Ram/ Joe Salisbury.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo