FRANCUZU SE ZATRESLA RUKA: / Dodig i Melo bili poen od poraza

Image
Foto: AFP
16.11.2015.
21:35
AFP
VOYO logo

Dodig i Melo su protiv Herberta i Mahuta u susretu 1. kola skupine Fleming/McEnroe bili na rubu poraza, Francuzi su dobili prvi set sa 6-3, te u drugom imali 5-3 uz servis, a do tog trenutka Dodig i Melo nisu stigli do niti jedne break-lopte, te su osvojili samo šest poena na reternu.

Dodig spasio par u drugom setu

Herbert je prilikom servisa za meč stigao i do vodstva 40-30, odnosno dvije meč-lopte, ali tada je Dodig pogodio odličan retern za izjednačenje, a u odlučujućem poenu Herbert je napravio dvostruku servis pogrešku i vratio hrvatsko/brazilsku kombinaciju u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izborili su se Dodig i Melo za tie-break u kojem su slavili 8-6 i tako došli do izjednačenja u setovima. U odlučujućem tie-breaku Dodig i Melo su bili u prednosti, te su završili susret sa 10-7 u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu protiv nizozemsko-rumunjskog para

Bio je ovo drugi međusobni susret Dodiga i Mela protiv Herberta i Mahuta i prva pobjeda hrvatsko-brazilske kombinacije. Francuski par je slavio u polufinalu ovogodišnjeg Australian Opena.

U prvom dvoboju ove skupine Nizozemac Jean-Julien Rojer i Rumunj Horia Tecau svladali su Poljaka Marcina Matkowskog i Srbina Nenada Zimonjića sa 6-2, 6-4. Tako će u 2. kolu u srijedu igrati Dodig/Melo - Rojer/Tecau i Herbert/Mahut - Matkowski/Zimonjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo