FOTO: / Kad one igraju, muškarcima se teško koncentrirati na tenis

U Melbournu se od 19. siječnja do 1. veljače igra jaki turnir iz Grand Slam serije Australia Open. Tim povodom Sportski.

23.1.2015.
14:36
VOYO logo

Australian Open pažnju plijeni ne samo jer okuplja najbolje tenisačice svijeta, već i stoga što je svojevrsni izlog ženske ljepote. Stoga, osim atraktivnih poteza, uživamo i u atraktivnim tenisačicama koje mame uzdahe muškog dijela publike.

Lijepo i toplo vrijeme, a naše junakinje u teniskim haljinicama. Pa kako ne bi uživali u teniskim "uzbuđenjima". Lanjska finalistica Australian Opena Dominika Cibulkova svojom ljepotom i teniskim umijećem i ove godine impresionira. Tu su još i Ana Ivanović (ispala u prvom kolu), Maria Šarapova, Eugeni Bouchard. To su samo neke od tenisačica koje smo izdvojili u ovoj našoj galeriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interesantno, ali kad smo kod Bouchard, vrijedi istaknuti kako je prelijepa Kanađanka bila na meti nepristojnog voditelja koji joj je nakon meča naredio da napravi jedan okret za cijeli stadion... Taj potez poslije je označen kao "seksistički".

Da ne duljimo previše, pogledajte galeriju i uvjerite se o čemu pišemo u ovom tekstu. Jer, slika govori tisuću riječi....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo