Nova drama u Wimbledonu: 'O moj Bože, bilo je brutalno'

30.6.2012.
10:45
VOYO logo

Francuski tenisač Julien Benneteau imao je na konopcima šesterostrukog wimbledonskog pobjednika Švicarca Rogera Federera, no nakon što je izgubio tie-break četvrtog seta potpuno je pao u petom pa je 3. nositelj ipak izborio 4. kolo.

Švicarac se vratio iz minusa od 2:0 u setovima, te na koncu slavio u pet i bio je prezadovoljan načinom na koji je okrenuo rezultat. Izbjegavši svoj najraniji izlazak s jednog Grand Slama još od 2004. godine, šesterostruki Federer je ostao u lovu na rekordnih 7 naslova koje u All England Clubu ima Pete Sampras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako težak meč. O moj Bože, bilo je brutalno. Očito, bilo je potrebno i malo sreće koja je bila na mojoj strani. Tko zna? Trudio sam se i borio svim silama do samog kraja. Benneteau je igrao vrhunski, dovodio me u nedoumice većinu meča, nisam znao što odigrati. To mu je veliko priznanje od mene jer je bio sjajan", izjavio je nakon susreta Federer.

"Glavno je kada gubite 2:0 u setovima da ostanete hladni i smireni koliko je god to teško. Normalno je da vas rezultat opterećuje jer više nemate puno prilika za povratak", dodao je Švicarac, dok je Benneteau također pohvalio svoga rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Opet je pokazao koliko je velik, najveći! Mentalno je kao stijena. Gubi dva seta, a ništa ne pokazuje", prokomentirao je francuski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo