Dotučeni Nadal iskrenošću zaprepastio novinare!

'Jednu stvar moram priznati. Kada igra na ovoj razini, Roger je jednostavno bolji od mene!

23.11.2011.
16:27
VOYO logo

Rafael Nadal manirom pravog sportaša i džentlmena je prihvatio težak poraz 6:3, 6:0 od svog najvećeg rivala Rogera Federera na ATP Finalsu u Londonu. Branitelj naslova i peterostruki pobjednik je ovom pobjedom već osigurao plasman u polufinale, dok će Španjolac za plasman među četiri najbolja morati pobijediti Francuza Jo-Wilfrieda Tsongu u četvrtak.

"Rezultat je realan. Nije to nikakva zabluda, Roger je bio briljantan u svakom trenutku", započeo je svoje izlaganje ljevoruki Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prihvaćam ovaj poraz i čestitam Federeru jer je stvarno odigrao fantastičan meč. Jednu stvar moram priznati. Kada igra na ovoj razini, Roger je jednostavno bolji od mene! To je tako. Dao sam sve od sebe. Uvijek dajem sve od sebe. Uostalom, nisam loše odigrao prvi set. Uopće nisam bio loš, iako to možda zvuči smiješno pri ovakvom rezultatu. Ali, Roger nije napravio niti jednu pogrešku cijeli meč, barem jednu ili dvije. Bio je preagresivan za mene. Dao sam ono najbolje od sebe, ali nije bilo dovoljno", rekao je Nadal.

Španjolac je otkrio kako je u ponedjeljak morao prekinuti trening zbog problema s ramenom. Međutim, nije niti pomislio u tome tražiti ispriku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protiv Rogera sam bio sto posto spreman i osjećao sam se odlično. Mislim, fizički odlično. Ništa me fizički nije smetalo", kaže Rafa.

Na kraju, može se zaključiti da ne pati suviše niti zbog teškog poraza"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je za mene bio i pozitivan dan. Baš zbog toga što sam mogao odigrati meč bez ikakve smetnje. Moći ću i dalje. Nije vrijeme za loše raspoloženje, jer turnir za mene nije gotov. Još imam šansi za polufinale. Za to mi treba pobjeda u sljedećem meču. Ostat ću pozitivan i maksimalno se boriti u sljedećem dvoboju", zaključio je Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo