NIJE MU LAKO / Đokoviću uoči prvog nastupa u 2022. postavljeno neugodno pitanje: 'Svima sam već rekao - nisam IT stručnjak'

Image
Foto: Profimedia

Novak Đoković sve je iznenadio ponašanjem nakon što je bio pozitivan pa su neki posumnjali da je test lažiran

21.2.2022.
14:20
Profimedia
VOYO logo

Srpski tenisač Novak Đoković će u ponedjeljak na turniru u Dubaiju odigrati prvi meč u 2022. godine. Uoči svog prvog meča stao je pred novinare.

"Reakcije igrača u svlačionici? Većina igrača koje sam vidio ovdje , bili su pozitivni i prijateljski nastrojeni. Lijepo je to vidjeti, ne mogu rećida je to bio slučaj u Australiji, gdje je bilo pomalo čudno. Ovdje je zasad sve u redu", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VELIKA INVESTICIJA /

Đoković gradi kompleks od 300 milijuna eura na Jadranu? Otkriveni detalji Novakovog plana

Image
VELIKA INVESTICIJA /

Đoković gradi kompleks od 300 milijuna eura na Jadranu? Otkriveni detalji Novakovog plana

Potom mu je sletjelo pitanje o pozitivnom PCR nalazu od 16. prosinca koji ga nije spriječio da posjeti nekoliko evenata i napravi intervju s L'Equipeom. Postoje sumnje da je on bio namješten kako bi mogao nastupiti na Australian Openu.

"Mediji spekuliraju u vezi s time. Ono što mogu reći jeste ono što sam rekao svima: nisam IT stručnjak… U posljednje dvije godine sam napravio puno PCR i brzih testova, kao i svi na Touru. Nisam u poziciji da razumijem kako se ti testovi procesuiraju i registriraju. Drago mi je da je Institut za javno zdravlje u Srbiji izašao u javnost i potvrdio te testove. Nisam stručnjak, pa ne mogu zalaziti u detalje", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković i 361. tjedan drži prvo mjesto ATP liste pa je tako nastavio podizati vlastiti rekord po broju tjedana provedenih na vrhu svjetskog tenisa. Nakon što su mu izbrisani bodovi s prošlogodišnjeg Australian Opena, Đoković ima 8.875 bodova, samo 440 bodova više od drugoplasiranog Rusa Danila Medvedeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković će u ponedjeljak u Dubaiju odigrati prvi meč u 2022. godini, ali bi idućeg mogao ostati bez prve pozicije na ATP listi. Medvedev se može popeti na vrh ATP liste ako osvoji turnir u Acapulcu, bez obzira na Đokovićev rezultat u Dubaiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo