ĐOKOVIĆ ZABRINUO NAVIJAČE: / Novak se povukao s egzibicijskog meča, a onda se dogodio veliki preokret

Image

Na kraju je izašao na teren

29.1.2021.
9:16
VOYO logo

Prvi svjetski reket Novak Đoković zabrinuo je navijače uoči početka Australian Opena. Naime, 15-ak minuta prije ekshibicijskog meča u Adelaide otkazao je nastup zbog problema s ozljedom. Umjesto njega na teren je izašao Filip Krajinović. Međutim nakon prvog seta Đoković je promijenio odluku o zaigrao u drugom setu. Meč protiv Jannika Sinnera završio je rezultatom 6:3, 6:3 za srpske tenisače.

Ispričao se

"Žao mi je što nisam mogao igrati od početka. Morao sam odraditi jedan tretman s fizioterapeutom i nisam se najbolje osjećao u posljednjih nekoliko dana. Želio sam igrati, ali to nije lako. Ali to je ono što moramo, profesionalci smo, učimo kroz godine igrati s bolom. Ovo je samo pitanje je li je bol podnošljiva ili ne", rekao je Đoković za mikrofonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istaknuo je da je bio 14 dana u karanteni, i kako mu je ovo bio prvi meč u 2021. godini te da zbog toga nije želio puno riskirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dolazimo iz teškog trening bloka i slijede ATP kup i Australian Opena. Ne želimo previše riskirati e. Ali emocije su bile prejake i kada sam vidio pune tribine, morao sam igrati”, dodao je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo